Bačka postigla čak 11 golova

U subotu, 5. novembra ekipa Bačke dočekala je ekipu Sente kada je ostvarila pobedu  u kojoj je postigla čak 11 golova. Konačni rezultat na meču bio je 11:2 dok je  na poluvremenu bilo 5:2. Najbolji pojedinac meča bio je Vojnić koji je postigao dupli het trik.

Ova pobeda ujedno je i najveća pobeda ekipe Bačke na zvaničnim mečevima u ovom veku. Na početku meča nije ništa slutilo da će Bačka doći do ovako ubedljive pobede jer je prvu šansu na utakmici imala Senta. Gol nije postignut pa je Bačka veoma brzo uzvratila, a Vojnić započeo goleadu u 11. minutu. Kako su gosti krenuli sa centra fudbaleri Bačke im oduzimaju loptu i postižu novi gol koji je opet bio delo Vojnića.

U 18. minutu Vojnić je izašao pred golmana sam i postigao treći gol na ovom meču te je tako postigao najbrži het trik u svojoj karijeri za koji mu je bilo potrebno samo 6. minuta. Celin je dobrim šutom smanjio prednost na 3:1  ali to je bilo kratkog daha jer su nakon toga Anđić i Mezei postigli po gol i ugasili sve šanse gostiju. Tada je na semaforu stajalo 5:1.

Do kraja poluvremena gosti su uspeli da postignu gol i ublaže vođstvo te se na poluvreme otišlo sa rezultatom 5:2 U drugom poluvremenu treneri su napravili neke izmene gosti nisu imali energije i žara što rezultiralo sa još 6 golova u njihovoj mreži. Na početku poluvremena Vojnić je postigao svoj 4. gol a zatim i 5. gol u 52. minutu i na semaforu je bilo 7:2. Do kraja meča golove su postigli još Rajkovača i ponovo Vojnić u 70. minutu za rezultat 9:2. Konačan rezultat postigao je Nenadović u 81. minuti za ubedljivu pobedu domaćih koja će svakako značiti na samopouzdanju za izazove koji tek slede.

Bačka: Ibraimović, Temunović (68. Pantelić), Mezei, Đurović (67. Nenadović), Kiš, Malenčić (57. Milidrag), Rajkovača, Šijačić, Milijašević, Anđić, Vojnić.

Senta: Tomašev, Vuletić, Bajtai, Dražić (35. Matić), Celin, Živković, Fodor, Kasaš, Savić (73. Đeri), Korać, Mijić (57. Todorović).