„Suspendovan“ učenik pretio nastavnici hemije

Našem portalu obratio se roditelj čije dete pohađa OŠ „Sečenji Ištvan“ tvrdeći da je četrnaestogodišnji dečak K.O. u četvrtak došao u školu preteći nastavnici hemije. Iz tog razloga, kaže ovaj roditelj nastava se u četvrtak vodila iza zaključanih vrata dok iz škole kažu da u slučaj nisu upoznati.

Dečak K.O. ima prema saznanjima već dve krivične prijave i napunio je 14 godina a u školu je u poslednje vreme donosio i hladno oružje. Trenutno je kaže ovaj zabrinut roditelj „suspendovan“ ali i pored toga on svoje dete u ponedeljak neće pustiti u školu. Pitao sam učiteljicu mog deteta da li mi može reći o čemu se radi a ona je odgovorila da nije dužna da mi daje ovakve informacije. Redakciji našeg portala u petak je na telefonski poziv odgovorila sekretarka škole tvrdeći da o slučaju ne zna ništa kao i da će preneti direktorici da se javi a koja u prepodnevnim satima nije bila u školi.

fb profil Koste Kecmanovića

Ono što svakako zabrinjava jeste što dečak K.O. na profilnoj stranici ima junaka iz horor serijala Pročišćenje „The purge“ koju je imao i Kosta Kecmanović na šta su stručnjaci komentarisali:

fb profil dečaka škole K.O.

„Ova fotografija mogla je biti jasan znak upozorenja za roditelje i okolinu K.K. da nešto nije u redu sa detetom, međutim, niko nije reagovao.“ (Novosti)

Majka devojčice (14) koja ide u susedno odeljenje kaže da je K.O. problematično dete.  Ćerka mi se javila da je poblegla sa zadnjeg časa kako bi brata odvela kući uplašena jer joj je drugarica rekla da joj je dečak K.O. rekao da se sprema da uradi nešto  pre svega nastavnici hemije. Iako suspendovan on ulazi u školsko dvorište i ja sam pitala razrednu zašto na šta je ona odgovorila da mesta panici nema i da ne širimo lažne informacije. Na moje pitanje zašto su učenici nastavu pratili iza zaključanih vrata odgovor nisam dobila, kaže ova vidno zabrinuta majka dodajući da mnogi roditelji nisu ni znali šta se događa ali da će se u ponedeljak, 22. januara svi pojaviti ispred škole u 16 časova, gde će se održati protest.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *