Ni jak vetar nije sprečio prvomajski odlazak na Palić

Prvomajski uranak održan je na Paliću po 39. put. Ni hladnije vreme a ni kiša nisu sprečili sve one koji su želeli da posete Palić a kako kažu organizatori do 12 časova bilo ih je blizu 6000 dok je ZOO vrt do 11 časova posetilo 1000 osoba.

Najveći luna park u Srbiji na čak 10 hiljada kvadratnih metara obradovao je one najmlađe dok je čak 115 izlagača izlagalo svoje svoje proizvode i bogatu gastronomsku ponudu u 27 postavljenih objekataManifestacija Prvomajski uranak ujedno je otvorila i turističku sezonu, rekla je Valerija Denč, direktorica Park Palić dodajući da je uporedo sa Prvomajskim uranskom u toku Prvomajska regatta u organizaciji Jedriličarskog kluba Palić.

Bogat program pripremio je ZOO vrt Palić koji je prva dana u maju radio produženo od 8 do 20 časova a u sklopu programa organizovano je nekoliko izložbi  i radionica.

Osim uobičajenih programa hranjenja životinja, posetioci su imali priliku da kupe poslastice za životinje : šargarepe, jabuke i semenke i sami učestvuju u hranjenju.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *