FK TSC dočekuje Radnički iz Kragujevca

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole, u sredu 08. maja od 16h na stadionu TSC Arena dočekuje ekipu Radničkog iz Kragujevca u 34. kolu Superlige, sa namerom da ostvari još jednu izuzetno važnu pobedu.

Čeka nas veoma dobra ekipa Radničkog  koja sa pravom zauzima ovakvu poziciju na tabeli. Trener im je ulio samopouzdanje i jasno se vidi šta rade. Rekao bih da uživaju u nekom kontrolisanom haosu iz koga izvlače benefit, kontrolišu utakmice i dolaze do pobeda. Rezultati govore o njima i očekujem izazovan i zahtevan meč, značajnu i za njih i za nas. Biće tu  puno duela, ali mi drugačije igramo i u zavisnosti od toga ko uspe da nametne svoj stil, imaće veće šanse za pobedu“, rekao je šef stručnog štaba Žarko Lazetić i dodao da je ekipa Radničkog ove sezone sjajna i da je od dolaska novog trenera premašila sva očekivanja.

Lazetić je iskoristio priliku da čestita kolegi Dudiću na svemu što je postigao sa svojim timom.

“I oni, kao i mi, daju puno golova, impresivno je kako Radnički prezentuje igru i koliko su hrabri i odlučni u onome što rade. Posle Zvezde i Partizana na tabeli su naše dve ekipe što po sebi  govori da će utakmica biti odlična. Mi smo u dobrom momentu, stekli smo dobra i loša iskustva iz poslednjih duela i iz njih izvlačimo zaključke i pouke kako da budemo bolji. Nadam se da smo posle utakmice sa Zvezdom uspeli igračima da predstavimo šta je bilo dobro, šta je moglo bolje, kao i ono što nije valjalo i da ćemo to pokazati u sredu“.

Odbrambeni igrač Vukašin Krstić  se saglasio da je pred TSC teška utakmica važna za obe ekipe, pogotovu za TSC.

„Pobedom možemo da obezbedimo treće mesto. Radnički ovog proleća sjajno igra i direktno i na gol više i zaslužuju sve pohvale, ali ako mi budemo na 100 odsto uzećemo nova tri boda“, kazao je Krstić.

Utakmica 36. kola Radnički Kragujevac – TSC se igra u sredu 08. maja od 16h na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 2.

TSC se trenutno nalazi na 3. mestu tabele sa 66 osvojenih bodova, dok je Radnički sa 59 bodova na 4. mestu tabele.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *