TSC iz Bačke Topole gostuje ekipi Partizana

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 28. aprila od 19.30h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32. kola uvereni da mogu da se suprotstave sjajnom protivniku i da ga pobede.

 „Imamo dobre uspomene sa prethodne utakmice koja u nama budi pozitivna osećanja. Svaka utakmica je priča za sebe, ali ova poslednja u kojoj smo pobedili njih će sigurno motivisati, a nama daje samopouzdanje. Ipak, ne zaboravljamo da smo ih pobedili samo jednom i nećemo se uljuljkati. Ove godine su bili odlični u domaćoj ligi, igraju atraktivno, daju i primaju mnogo golova, opasni su sa loptom i imaju sjajne individualce koji, ako im date prostora, mogu da reše utakmicu jednim potezom. Prvih pola sata na utakmici protiv Zvezde su bili odlični, možda su odigrali najbolji derbi u poslednje vreme, a mi ih sigurno nećemo potceniti“,  rekao je šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je da je pred ekipom TSC veliki duel protiv jednog od najboljih klubova u zemlji.

On je naglasio da su svi u TSC svesni snage i kvaliteta koji protivnik poseduje, pogotovu na svom terenu kao i su momci super trenirali i da jedva čekaju da odmere snagu sa Partizanom.

Verovatno ćemo biti svežiji od njih, imali smo celu nedelju da se odmorimo, treniramo i analiziramo, dok je Partizan odigrao dva derbija, a zna se koliko oni troše. Iako verujem da je  ova utakmica i njima važna i da će biti na najvišem nivou, mi ćemo probati da iskoristimo tu eventualnu prednost. U ekipi se oseti pozitivan naboj i nadam se da ćemo ga preneti na teren“.

Lazetić je naglasio da se u plej-ofu uvek igra dobar fudbal, ne samo za bodove, već za uživanje i prestiž i da je njegova ekipa jedva dočekala duele sa sjajnim protivnicima na dobrim terenima.

Prošla utakmica mi je bila stota na čelu TSC  i u tom trenutku najvažnija. Dolazi sto prva, doći će i sto druga i tako redom i zadovoljan  sam kontinuitetom, igrama i rezultatima. Postigli smo ono što smo na početku sezone želeli. Imamo bod više nego prošle godine nakon 31. kola i za to igračima skidam kapu, iako opterećeni Evropom uspeli su da osvajaju bodove. Na mestu smo na kome smo želeli da budemo, takmičimo se sa najboljim domaćim ekipama i na putu smo da izborimo Evropu. Prolazno vreme nam je dobro, a kad se prvenstvo završi svodićemo račune“, zaključio je Lazetić .

Vezni igrač Milan Radin se složio da je pred ekipom izazovan meč.

Svi znamo šta Partizan predstavlja u srpskom fudbalu i kakav su klub. Meni i mojim saigračima su utakmice protiv njih i Zvezde najlepše za igru. Atmosfera i teren će sigurno biti super, utakmica dobra i teška, bez obzira što su oni imali dva derbija  koja su izgubili i verovatno  su fizički i emotivno ispražnjeni, ali to je tim koji poseduje kvalitet i sjajne individualce koji potezom rešavaju utakmice, tako da je na nama da budemo koncentrisani da dobro uđemo u utakmicu i da se pokažemo u dobrom svetlu“, rekao je Radin.

Utakmica TSC – Partizan igra se u nedelju 28. aprila od 19.30h u Beogradu. Prenos je obezbeđen na kanalu  Arena Premium 1.

FK TSC je trenutno 3. na tabeli sa 63 osvojenih bodova. Ekipa Partizana se nalazi na 2. mestu sa 70 bodova.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *