Lista Srbija ne sme da stane u Subotici osvojila 26.125 glasova

Nakon obrađenih rezultata sa 102 biračka mesta  Subotica je odlučila da su republička lista Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane i pokrajinska lista – Pokrajina ne sme da stane ubedljivo pobedile kada je još jednom potvrđena ispravnost politike koju vodimo, koja znači budućnost zemlje, sigurnost i bezbednost za građane, još fabrika, izgrađenih škola i bolnica ali i veće plate i penzije, rekao je predsednik GO SNS-a, Stevan Bakić iznoseći podatke izbornog štaba da je izlaznost na izbore u nedelju, 17.decembra bila 51,5%.

Nakon prebojavanja glasova 26.125 Subotičana poklonilo je poverenje Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci što je jasno opredeljenje za sva investiciona ulaganja, za stabilnost, odgovornost i dalji napredak i nastavak razvojne politike Srbije kao lidera. Jedino je pobeda republičke liste Aleksandar Vučić garant da ćemo imati još novih koloseka, puteva, bolnica i znak da Subotica nastavlja put ka sigurnoj budućnosti, rekao je još Bakić a potom se zahvalio na podršci svim glasačima, kao i strankama koje su podržale politiku Aleksandra Vučića.

Prema proceni izbornog štaba na parlamentarnim izborima izborna lista Sbija ne sme da stane osvojila je 41,3 % dok je na pokrajini ova lista osvojila 24.000 glasova. Drugoplasirani je SVM sa osvojenih 23% a treći lista Srbija protiv nasilja sa 19,3%. Iznenađenje za sve pa i za SNS je lista MI- Glas iz naroda dr Branimira Nestorovića koja je u Subotici osvojila 2302 glasa.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *