Repertoar bioskopa Eurocinema

ANIMIRANI FILM: Zaleđeno kraljevstvo / Frozen  SINHRONIZOVANO!

 Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu…

 Raspored projekcija: 28  – 29. oktobar od 11h

Cena karte: 300RSD

 Žanr: animirani, porodični

Režiser: Jennifer Lee

Dužina trajanja: 1h48’

Država/Godina: USA/2013

Distribucija: MCF MegaCom Film

Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u večnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala/ Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo. Sinhronizovano na srpski jezik!

 

ANIMIRANI FILM: Drevna mišologija / Pattie et la colère de Poséidon SINHRONIZOVANO!

 Novi pristup klasičnom grčkom mitu ispričan kroz zabavne pustolovne jednog miša!

 Raspored projekcija: 26. oktobar – 01. novembar od 17h

Cena karte: 300RSD

 Žanr: animirani, komedija, avantura

Režiser: David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti

Dužina trajanja: 1h35’

Uloge: Kaycie Chase(voice), Christophe Lemoine(voice), Emmanuel Curtil(voice)

Država/Godina: FRA/2022

Distribucija: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

Na daleki put u drevnu Grčku nas vodi mlada i pametna mišica Pati koja je oduvek želela postati heroina. Pati, uz mačka Sema, starog heroja Džejsona i Argonauta, družine heroja iz grčke mitologije, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Jolkusa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Jolkus krasi spomenik Zevsu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Jolkusa oduzima zlatno runo, koje im osigurava srećan i lagodan život, dajući im rok do kada moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava sa najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz ovog doba mitologije. Zabavna avanturistička priča namenjena je celoj porodici.

DOMAĆI FILM: Čuvari formule

U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović.

Raspored projekcija: 26. oktobar – 01. novembar od 19h

Cena karte: 350RSD

Žanr: drama, triler, istorijski

Režiser: Dragan Bjelogrlić

Dužina trajanja: 2h

Uloge:   Alexis Manenti, Radivoje Bukvić, Lionel Abelanski, Jérémie Laheurte, Olivier Barthélémy, Anne Serra, Predrag ‘Miki’ Manojlovic, Dragan Bjelogrlić, Jurij Drevenšek

Država/Godina: SRB, MKD, MNE/2023

Distribucija: ART VISTA d.o.o.

Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Prošli životi / Past Lives

Nora i Hae Sung, dvoje veoma povezanih prijatelja iz detinjstva razdvajaju se nakon što Norina porodica emigrira iz Južne Koreje.

Raspored projekcija: 26. oktobar – 01. novembar od 21h

Cena karte: 300RSD

Žanr: drama, romantični/ljubavni

Režiser: Celine Song

Dužina trajanja: 1h45’

Uloge:   Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro, Moon Seung-ah, Leem Seung-min

Država/Godina: KOR, USA/2023

Distribucija: MCF MegaCom Film

Dvadeset godina kasnije oni se ponovo sreću u Njujorku jedne presudne nedelje u trenutku dok se suočavaju sa pojmovima sudbine, ljubavi i izborima koje čine život.

FILM: Pet noći kod Fredija / Five Nights at Freddy’s

Film govori o problematičnom čuvaru koji počinje da radi u restoranu Kod Fredija.

Raspored projekcija: 27– 29. oktobar od 23h

Cena karte: 300RSD

Žanr: horor

Režiser: Emma Tammi

Dužina trajanja: 1h40’

Uloge:   Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail, Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, Piper Rubio

Država/Godina: USA/2023

Distribucija: Taramount film

Tokom prve noći na poslu shvata da noćnu smenu neće biti lako preživeti. Glavne uloge u filmu tumače Džoš Hačerson, Elizabet Lejl, Pajper Rubio, Ket Koner Sterling, zajedno sa Meri Stjuart Masterson i Metjuom Lilardom.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *