Spartak sa Jovanovićem napada Tamiš

Zbog obaveza u ABA 2 ligi košarkaši Spartaka već u četvrtak,  9. novembra, dočekuju ekipu Tamiša iz Pančeva u okviru 7. kola KLS.

Član uprave Darko Papac na početku konferencije za medije saopštio je tužnu vest da je nekadašnji trener Spartaka Janko Lukovski preminuo u 78. godini. Njegove zasluge za uspon kluba sa severa Bačke su nemerljive. Klub ovim putem izjavljuje saučešće porodici Lukovski.

O razlozima prekida saradnje sa trenerom Đokićem, Papac je rekao da je Vladimir Đokić svim srcem za Spartak i Suboticu, ali da nije uspeo da ostvari očekivane rezultate i  odlučio je da se povuče dok se Vladimir Jovanović, novi strateg subotičke ekipe zahvalio upravi na ukazanom poverenju.

 Nadam se da ću uz pomoć igrača ostvariti ambicije kluba. Postoji jedan vid pritiska, obzirom da je klub u poslednje vreme podigao lestvicu, što je dobro za Suboticu kao grad, a i za celu srpsku košarkašku zajednicu. Ja kao trener ne želim da gledam previše daleko, želim da kada ustanemo, odradimo najbolji mogući trening i posle da to prenesemo i na utakmicu, da vidimo šta treba da se popravi.  Ne želim da gledamo u tuđe dvorište, iako su timovi koji su nam protivnici u narednom periodu (Tamiš, Borac Banja Luka, Podgorica, Šibenik – prim. aut. ) za respekt. Malo vremena je za trening, do 15.decembra nas očekuje ritam sreda – subota. Veliki je izazov pred nama, ali daćemo sve od sebe.

Aleksandar Sokolović je ocenio da igrači žele da pokažu da mnogo vrede, kako protiv Tamiša tako i na Zlatiboru u okviru turnira ABA 2 lige a potom je pozvao gledaoce da podrže ekipu i da vide reakciju.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *