Spartak bez euforije dočekuje krajevačku Slogu

Košarkaše Spartaka posle trijumfa u derbiju protiv Vojvodine očekuje peta utakmica u nizu na domaćem parketu. Rival je kraljevačka Sloga koja u gostima ove sezone beleži mršav bilans. Pobedili su samo jednom, još u prvom kolu u Somboru, a u nastavku prvenstva im predstoji  grčevita borba za opstanak.

Novi igrač tima, Aleksandar Lazić,  zahvalio se ljudima u klubu koji su mu omogućili da se oseća kao kod  kuće dodajući da je veoma zadovoljan što će biti deo kluba kao i da se  nada da će pomoći u ostvarivanju  klupskih ambicija.

Trener Jovanović je podsetio da je već sarađivao sa Lazićem i ocenio da bi njegov dolazak u klub trebao da donese novu energiju s obzirom da  „Laza“ ne bira protivnika dok je o meču sa Slogom strateg Spartaka rekao da izuzetno respektuje kraljevački klub, tradiciju i proizvodnju vrhunskih igrača u prošlosti. Pre dva kola su promenili trenera, što ne odobravam sa aspekta struke. Međutim, igraju dobro, digli su se, biće sigurno motivisani. Što se nas tiče potrebno je da motivacija i intenzitet budu na samom vrhu.Meč je na programu u subotu 13. januara od 19 časova u Hali Sportova.

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *