Subotica naš grad – udružena opozicija Subotice – nacionalna i demokratska

Koalicija stranaka i pokreta okupljeni oko iskrene borbe za dobrobit  građana Subotice izlazi na lokalne izbore za odbornike Skupštine grada Subotice. U sastavu koalicije su Pokret Živim Za Srbiju, Dveri, Dosta je bilo i Narodna stranka.

U dosadašnjem radu ovih stranaka građani mogu da prepoznaju iskrenu želju za korenite promene na lokalu. Bili smo najveći zagovornici i opozicionari ovoj vlasti. Pre svega jer naša zalaganja nisu samo bavljenje dnevnim političkim temama, već je to borba za promenu sistema vrednosti. Kada je u društvu vladala histerija zvana ,, Korona,, ove stranke su delile mišljenje da vakcinacija treba da bude slobodan izbor svakog pojedinca, građanina Subotice.

Kada su građani Subotice  bili ugroženi bezbedonosno od strane krijumčarskih bandi migranata, bili smo na visini zadatka, delom na terenu ukazujući na sav besmisao politike ove vlasti ali i kroz pravna sredstva pritiskajući najviše organe Republike Srbije, da preduzmu mere i ograniče kretanje migranata van prihvatnih centara.

Štitili smo našu Suboticu i naše građane i raznim aktivnostima, ukazivali na pogubnu politiku ove vlasti.

Nedavno smo pokrenuli peticiju za besplatne udžbenike i užinu za sve đake grada Subotice. Peticiju sa 1270 potpisa smo predali čelnicima gradske kuće. Još nikakav odgovor nismo dobili, jer prosto ovu sadašnju vlast mišljenje građana ne interesuje!

Ostali smo dosledni sebi, državi ali i gradu gde živimo i kojeg volimo. Jer Subotica je NAŠ GRAD!

Mi našu borbu za dobrobit građana Subotice nastavljamo, ovog puta zalaganjem i borbom da građani koji dele naše tradicionalne i porodične vrednosti imaju predstavnike u Skupštini grada Subotice.

Nosilac liste Koalicije  SUBOTICA NAŠ GRAD – UDRUŽENA OPOZICIJA SUBOTICE  -NACIONALNA I DEMOKRATSKA je Željko Častvan, opozicionar koji se pokazao kao čovek koji voli svoj grad, subotičanin, oženjen, otac dvoje dece. Mnogi građani ga se sećaju sa raznih protesta iz grada od organizovanja porodične šetnjice do protesta oko problema migranata.

Pozivamo sve građane koji dele naše vrednosti i koji nam veruju da ćemo biti istrajni u našoj zajedničkoj borbi da dođu da nam daju podršku, svoj potpis!, stoji u saopštenju kolaicije koje prenosimo u celosti.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *