PGS: Poštar nikako da zazvoni

Desetak dana traje štrajk velikog broja zaposlenih u JP „ Pošte Srbije „Pisma i paketi se ne dostavljaju, važna žila kucavica svakodnevnog života i potreba građana je blokirana. Svi trpe zbog toga i građani i privrednici.  Zaposleni u JP Pošte Srbije su stupili u štrajk, očajni svojim materijalnim položajem. Ovi događaji su logičan sled nedomaćinskog rukovođenja sa JP „Pošte Srbije „ od strane partijskih kadrova SNS-a.

Javna preduzeća se tretiraju kao partijski plen, bespoštedno se čerupaju za potrebe partije i bratije, zapošljava se mala armija partijskih i rođačkih parazita, koja dodatno urušavaju ekonomski položaj javnog preduzeća.

Pokret građanske Subotice podržava zaposlene u JP  „Pošte Srbije“ u njihovoj borbi za dostojan egzistencijalni položaj, jer ti zaposleni stvaraju najveći deo prihoda javnom preduzeću, te zaslužuju da za svoj rad budu pošteno plaćeni, da ostvaruju zaradu koja im obezbeđuje primerenu egzistenciju, kako za njih tako i za njihove porodice, stoji u saopštenju Pokreta građanske Subotice, koje prenosimo u celosti.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *