Subotica danas

VIKEND BESPLATNOG KUPANJA PASA 17. i 18. juna – kupanjepasa.com – PONESI PEŠKIR – Promotivni tekst

Subotica je pre dve godine dobila prvu samouslužnu perionicu za pse. Ovaj oblik usluge vrlo je tražen u svetu, a Subotičani su ga prihvatili brzo. Povodom drugog rođendana salona, predstojećeg vikenda (17. i 18. juna) u periodu od 12 do 18 časova biće organizovan vikend besplatnog kupanja.

Vlasnik samouslužnog kupanja Bojan Torbica, kaže da nije iznenađen što su Subotičani ovako lepo prihvatili nešto novo u našem gradu. „Kada smo razmišljali o ovom vidu biznisa, vodili smo se jednom činjenicom, a to je da je sve više ljubimaca u Subotici. Svakako je velika prednost biti prvi u svom gradu ma koji biznis pokretali, a naravno jako važna stavka je i odnos prema poslu. Mi se u samouslužnom kupanju „SVET PASA“ svakodnevno trudimo da našim mušterijama budemo uvek na usluzi, a da kvalitetom kozmetike doprinesemo da nam se rado vraćaju. Bitno je napomenuti da mi nismo zamena za groomere, već smo „prva pomoć“ između dva grooming tretmana.“

Subotičanima je u ovom salonu, koji radi 24 sata 7 dana u nedelji, omogućeno kupanje pasa u bilo koje doba dana ili noći. Nema zakazivanja, a na vlasniku psa je da samo ponese peškir koji će ubrzati proces sušenja. „Imali smo jedan peh na samom početku pre dve godine, a to je da smo kupili vrlo lošu mašinu domaće proizvodnje iz Sremske Mitrovice. Mašina je bila loše izrade, nekvalitetnih i polovnih delova, što su naši sugrađani odmah primetili i sugerisali nam na mnoge stvari koje im se ne sviđaju i zbog kojih ne bi ponovili svoj dolazak. I hvala im na tome, jer bez njih ne bi bilo ni nas. Zbog kvara bili smo prinuđeni da zatvorimo salon na 7 meseci, a za to vreme trudili smo se da razvijemo nešto u šta ćemo biti sigurni da će raditi perfektno. Sami smo napravili potpuno novu, smart mašinu sa unapređenim funkcijama i pre svega sa najkvalitetnijim komponentama, od čega bismo izdvojili profesionalni fen za ultra brzo sušenje dlake od 2600w, čime postupak kupanja sa sušenjem može da bude završen za svega 15 minuta. Lako brzo i jednostavno, što mi u šali volimo da kažemo „kao vožnja bicikla. Zdravlje ljubimaca nam je na prvom mestu, s toga smo se odlučili za najkvalitetniju kozmetiku na našem tržištu. To je Soppy kozmetika iz Novog Sada, sa svojim potpuno prirodnim proizvodima na biljnoj bazi, koja je odobrena od strane instituta za javno zdravlje Vojvodine, idelane PH vrednosti za kožu pasa i bez opasnih teških metala.“, dodaje Bojan Torbica.


Samouslužno kupanje pasa u Subotici nalazi se na adresi Trg Sinagoge 1a (preko puta Sinagoge, pored gradskog Muzeja) ili što bi Subotičani rekli „između dva zlatara kod Mlečne pijace“. Povodom proslave drugog rođendana, predstojećeg vikenda 17. i 18. juna, svi Subotičani moći će potpuno besplatno da okupaju svoje ljubimce i isprobaju novu mašinu sa novim fenom. Pozvani su svi oni koji redovno koriste usluge, ali i oni koji nisu bili do sada, a na raspolaganju će im biti tim kupanjepasa.com da im pomogne ukoliko im zatreba. Posetioce očekuju i pokloni dobrodošlice.

Ponesite peškir.

https://www.facebook.com/svetpasaa
https://www.instagram.com/svetpasacom
Video link: https://youtu.be/gI35rDri3ww