Spartak DOO savladao Vojvodinu rezultatom 3:1

Odlično pripremljene i još bolje motivisane Subotičanke su protiv Vojvodine, lidera na tabeli plej-auta, uradile ono što je nije bilo realno za očekivati – nadigrale su novosadsku ekipu.
Izabranice Petra Kurćubića pokazale su pobednički mentalitet, dominirale su terenom, igrale kompaktno i bilo bi nezahvalno izabrati jednu i proglasiti je za najbolju. Osim odlične igre Golubicama je na ruku išla i činjenica da se ekipa Vojvodine, pre samo nedelju dana, dobro iscimala i fizički istrošila protiv Spartaka u okviru 1/2 Kupa Srbije za žene.
Dobro je Vojvodina započela utakmic, pa je i prva postigla gol. Strelac je bila Nikolina Plavšić u 14. minuti. Domaće igračice nisu isticale belu zastavu. Postepeno i sve sigurnije počinju da diktiraju tempo da bi na kraju poluvremena svoju terensku dominaciju krunisale sa dva gola, prvi u 32. a drugi u 40. minuti. Strelac oba gola bila je Staša Đokić. U drugom poluvremenu obe ekipe nastavljaju da prikazuju dobru igru i veliko požrtvovanje. Od 75. minuta Spartak DOO ostaje sa igračicom manje pošto je Milica Leškov isključena zbog drugog žutog kartona. Tačku na meč stavila je Jelena Šever golom u 89. minuti.