Dorćolci pali u Subotici

5.KOLO KLS: SPARTAK OFFICE SHOES – DINAMIK 85:71 (26:26, 11:15, 22:21, 26:19)

Košarkaši Spartaka prekinuli su seriju od dva neuspeha u prvenstvu, a prvi put u međusobnim susretima savladali su Dinamik. Osim na početku susreta (0:1), Subotičani su svo vreme bili u vođstvu, konačna razlika od plus 14 je i najveća zabeležena u ovom susretu. Gosti su u prvoj četvrtini imali čak osam izgubljenih lopti, Spartak nijednu, a do kraja meča gosti čak 19. Tračak nade da možda mogu do pobede Dorćolcima se ukazao u 31.minutu kada su prišli na 55:59. Međutim Spartak serijom od 8:0 otklanja svaku mogućnost iznenađenja ove večeri i beleži treću ovosezonsku pobedu. Kod gostiju jedini raspoložen bio je Ristić sa 18 poena.

U narednom 6.kolu sledi gostovanje Zlatiboru.

Igrali smo agresivnu odbranu, dobro smo trčali i kontrolisali ritam utakmice, rekao je nakon utakmice trener Đokić vidno zadovoljan dok se Miloš Milisavljević zahvalio publici i rekao da očekuje trijumf i  protiv Zlatibora.

Spartak Office Shoes: Cvetković (6 skokova), Milijašević 6, Stepanović,  Kutlešić 14, Milisavljević 8 (5 skokova), Radosavljević 7 (7 asistencija), Ilić 6, Medarević 2, Bojić 24, Sokolović, Čupković, Barna 18 (6 skokova).

fotografija preuzeta sa fb stranice KK Spartak office shoes

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *