Društvo

Humanitarni stand up Stefana Ostojića u nedelju u Fondaciji “Danilo Kiš”

U sklopu humanitarne turneje, u nedelju, 19. juna sa početkom u 19:30, u Fondaciji „Danilo Kiš“ mladi glumac, reditelj i pisac Stefan Ostojić održaće svoj muzički stand up „O lepim stvarima“. Kroz autorske pesme i s gitarom u ruci, autor će se na komičan način dotaći mnogih “pipavih”, a lepih tema kojima se svi radujemo.

Pesme o prijateljstvu, zaljubljenosti, odrastanju, starosti i brojnim drugim temama obradovaće publiku iskrenošću i humorom. Zbog prezasićenosti novostima i promenama u svetu, postali smo indiferentni prema jednostavnim, lepim pojavama koje čine život značajnim. Ovo veče, kroz komediju, relativizuje naš svakodnevni sistem vrednosti i budi smeh iskrene radosti služeći se pesmom. “Ja imam devojku, a ti nemaš”, “Dragi (budući) sine”, “Hoću da sam u La casa de papel”… samo su neke od pesama u repertoaru koji se svakim igranjem menja i razvija. Veče je, pored pesama, isprepleteno i neformalnim razgovorom s publikom, ističu u Fondaciji.

Cena ulaznice je 300 dinara, a u sklopu turneje sakupljaju se sredstva za lečenje Snežane Kozma koja boluje od karcinoma jajnika. Od svakog igranja, veći deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen za pomoć Snežani, o kojoj više informacija zainteresovani mogu saznati putem Instagram i FB stranice “Druga pomoć” ili putem telefona na broj +381 61 669 65 70. Svi koji žele, novac mogu direktno da uplate na račun: 105000040670422802.