Fudbaleri Spartaka dočekuju Javor

Fudbaleri Spartaka u poslednjem 30. kolu regularnog dela prvenstva dočekuju FK Javor. Utakmica se igra u ponedeljak 15. aprila na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 18:00 časova.

Nalazimo se u trenutku da klub nije ispunio cilj koji je bio zacrtan da se uđe u plej of. Realnost je takva da nam predstoji borba za opstanak, pa se shodno tome tako i ponašamo. Pokušali smo da podignemo ozbiljnost na jedan viši nivo, da igrači budu svesni situacije u kojoj se nalazimo. Pre svega potrebno je da igrači daju maksimum na treningu. Pokušali smo u ovih par dana da implementiramo neke nove stvari kod igrača. Trudimo se da to ne bude mnogo da ne bi bilo kontraproduktivno. Radimo dosta i na psihologiji jer kada se u šest kola doživi pet poraza sigurno da psihološko stanje igrača nije najsjajnije. Uglavnom je rad ove nedelje bio na pripremi utakmicu protiv Javora, na ono što može da nas očekuje. Dobro smo ih analizirali i pokušali igračima da vratimo samopouzdanje. Svi su zdravi, nedostajaće jedino Babić i Kerkez koji vuku povrede od ranije, rekao je novi šef stručnog štaba Miloš Kruščić koji će pokušati da zaustavi negativan niz i pobedom olakša nastavak takmičenja u plej autu.

Nemanja Ćalasan veruje u svoje saigrače i najavljuje osvajanje tri boda. Došli smo u situaciju u koju nismo želeli da dođemo.  Dali smo sve od sebe, ali u nekim situacijama nismio imali ni sreće. Mislim da će to biti dobro sa novim šefom. Radili smo dobro ove nedelje, jako sam zadovoljan i nadam se da ćemo brzo uhvatiti njegove zahteve. Idemo na tri boda, verujem u nas i u ove igrače. Imamo karakter  i dobre fudbalere i nadam se da ćemo to pokazati već u predstojećem meču. Treba mnogo više da trčimo na terenu, da se borimo i da želimo tu pobedu koja će onda sigurno doći.         

Tekst i fotografija preuzeti sa sajta FK Spartak

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *