Prethodni vikend je bio ispunjen hokejaškim nastupima skoro svih selekcija, iako leda u Subotici nema već više od tri nedelje

Najmlađe selekcije HK Spartak, dečaci i devojčice do 6 i do 8 godina (U6 i U8) su u nedelju 24.marta otputovali u Novi Sad i na klizalištu na SPENS-u gde su zajedno trenirali i sparingovali sa odgovarajućim selekcijama HK Vojvodina. Polovini ove dece je to bilo vatreno krštenje i prvi nastup na nekom ledu van Subotice, jer su to mališani koji su ove sezone krenuli na hokej preko školice klizanja i predstavljaju budućnost subotickog hokeja na ledu.

Boje Spartaka na ovom nastupu su branili: Todorović Mihajlo, Bozoki Marko, Vojnić Aleksandar, Puškarev Kosta, Šabić Petar, Šabić Marko, Poljaković Luka, Poljaković Lucia, Atić Relja, Laslo Mate, Bačić Stefan, Bačić Filip, Toldi Andor, Šebek Čaki Dorian, Šebek Čaki Adrian, Marjanović Vukašin, Knežević Nikola, Palibrkić Aleksa, Koso David. Treneri: Kojić Miloš i Koso Mikloš.

Od petka do nedelje 22-24.03.2024. veterani Spartaka gostovali u Sarajevu/BIH gde su odigrali dve kontrolne prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom domaćeg tima, i gde su zabeležene dve pobede (7:1 i 10:4). Dogovoreno je i pokretanje saradnje i sa ovom kategorijom, uzajamni nastupi na manifestacijama koje oba kluba organizuju, povremeni zajednički nastupi i ostalo. Za veterane Spartaka na ovim utakmicama su nastupali: Dujmović Nikola, Ladocki Čaba, Krstić Vanja, Ižipac Dimitrije, Šandor Žolt, Basarić Dejan, Brestovac Uroš, Perduv David, Skenderović Aleksandar i Dakić Srđan.

U subotu, 23.03.2024. u Novom Sadu je u organizaciji SHKLV (Savez hokeja i klizanja na ledu Vojvodine) odigran revanš meč Kupa Vojvodine za devojke na kojem je domaća ekipa HK Vojvodina dočekala žensku ekipu HK Spartak. Podmlađeni sastav subotičkih hokejašica se hrabro držao prve dve trećine, čak imao i rezultatsku prednost, ali su u poslednjem periodu igre izgubile snagu te je zasluženu pobedu odneo domaći sastav rezultatom 7:5, ali je pehar pobednika prvog ikada održanog Kupa Vojvodine u ženskom hokeju ipak otišao u ruke devojaka iz Subotice zahvaljujući boljoj ukupnoj gol razlici na oba meča.

U istorijskom trijumfu i prvom trofeju Kupa Vojvodine u ženskom hokeju na dve utakmice za subotički Spartak su nastupile: Katona Sanja, Maravić Tijana, Čepela Teodora, Tikvicki Martina, Šabić Iva, Kovač Nina, Simić Ljubinka, Mandić Marta, Brestovac Tara, Stanojević Jana, Vojnić T. Ana, Mandić Antonija, Rac Sabo Hana, Stantić Sara i Milodanović Ana. Treneri: Kojić Miloš i Kovač Norbert.

Tokom vikenda, u subotu i nedelju (23-24.03.2024.) svoje utakmice u prvenstvu Mađarske su imale i naše selekcije U12, U14 i U16 koje nastupaju u fuziji našeg kluba sa segedinskim klubom , te su u mečevima play off razigravanja za konačne plasmane u ovoj sezoni zabeležili sledeće rezultate:

U12 je u Algyu/Segedinu pretrpeo minimalni poraz od ekipe Karpati Farkasok rezultatom 6:5

U14 je takodje u Algyu/Segedinu dočekao ekipu IFJOG „B“ i zabeležio pobedu 6:3 (1:3 3:0 2:0)

U16 je gostovao u Vespremu i zabeležio pobedu u gostima rezultatom 6:3 (1:1 4:1 1:1)

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *