Odigrano je treće kolo Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

U okviru trećeg dana 49. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji je bio na programu u subotu, 17. decembra, odigrano je niz uzbudljivih utakmica nakon kojih je poznata većina učesnika četrvrtfinala. Bačka je pobedom nad ekipom Mišićeva obezbedila prvo mesto u B grupi, a u četvrtfinalo takmičenje otišao je i tim NTM Čikerija koji je pobedio ekipu Bebe sa 4:1.

Forma Urbanico je opravdala ulogu favorita savladavši ekipu Solid karika prometa, čime su se plasirali u dalje takmičenje iz grupe A, a maksimalni učinak imala je i ekipa Brokat koja je bila ubedljiva protiv Kelebijske šume, dok je pekara Beli golub odigrala dve utakmice u kojima je zabeležila pobede za plasman u četvrtfinale iz grupe C. Prvoplasirana ekipa u toj grupi je prošlogodišnji pobednik ekipa Šeki Enterijer Real Impeks, koja je uspela da dođe do tri pobede u prva dva dana turnira.

Najneizvesnije je bilo u grupi D, gde su veliki derbi odigrale ekipe Poslastičarnica Gelato i KMF Mali Beograd Turki M, koji je završen pobedom Poslastičarnice rezultatom 4:3. U narednom susretu Poslastičarnica Gelato je poražena od Pivnice Gros sa 4:2, dok je poslednja utakmica dana bila rezervisana za meč između Pivnice Gros i Dunav Coopa, a reč je odloženom meču drugog dana turnira. Dunav Coop je iskoristio umor igrača Pivnice Gros i došao do važne pobede od 5:3, čime su izborili plasman u sledeću fazu.

Rezultati utakmica odigranih u subotu, 17. decembra:

  • Mišićevo – FK Bačka 1:2
  • Kelebijska šuma – Brokat 0:11
  • Forma Urbanico – Solid karika promet 5:3
  • NTM Čikerija – Bebe 4:1
  • Žabac – Pekara beli golub 2:6
  • Graničar – Pekara beli golub 3:7
  • Poslastičarnica Gelato – KMF Mali Beograd Turki M 4:3
  • Pivnica Gros – Poslastičarnica Gelato 4:2
  • Pivnica Gros – Dunav Coop 3:5

Rezultati utakmica odigranih u nedelju, 18. decembra:

Forma urbanico – Brokat   2:4
Dunav coop – KMF Mali Beograd Turki M 0:3
Kelebijska šuma – Solid Karika promet 3:1
Mišićevo – Bebe 5:0

Takmičenje se nastavlja u utorak, 03. januara, a parovi četvrtfinala su:

Brokat  (A1) – Pekara Beli golub (C2)
Šeki Enterijer Real impeks (C1) – Forma urbanico (A2)
FK Bačka (B1) – KMF Mali Beograd (D2)
Dunav coop  (D1) – NTM Čikerija (B2)