TSC dočekuje ekipu Vojvodine

Fudbaleri TSC-a, u subotu 20. aprila od 15h, na startu plej – ofa, dočekuju ekipu Vojvodine, u drugoj vezanoj utakmici protiv istog protivnika, sa željom da dobrom partijom i revanšem otvore ovu fazu takmičenja.

 Svaka utakmica je priča za sebe, tako da će na ovoj neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima. Pokušavaćemo da se prilagodimo, nađemo im pukotine i dođemo do rešenja. Analizirajući prošlonedeljnu utakmicu i izvukli smo pouke.  Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji, kazao je šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić, kome će ovo biti 100. zvanična utakmica na čelu kluba, istakao je da očekuje utakmicu sličnu prethodnoj, samo sa nešto izmenjenom postavom.

Potrebno je da zadržimo sve dobre stvari i da dodajmo ono malo nečega što je nedostajalo za povoljan rezultat. Dešavalo nam se da dosta golova  primimo pri vođstvu od 3:0 ili 2:0, što nije dobro, ali imamo razumevanja za to, jer u tim momentima protivnik dobija elan. U prethodnoj utakmici smo pravili lanac loših poteza kako bi došli do šanse, bilo je tu vrhunskih šuteva, nažalost u stative. Naravno, treći gol koji smo primili je naša greška. Vojvodina je imala osam šuteva na naš gol, četiri šanse i tri postignuta gola, svaka im čast, čestitali smo im i prihvatili poraz, što nam nikada nije lako. Svakako smo izvukli pouke i pokušaćemo da i mi budemo tako klinički precizni i da damo bar gol više od protivnika.

Krilni igrač Bence Šoš smatra da je prethodna utakmica protiv Vojvodine bila neizvesna i uzbudljiva i da je šteta što su je izgubili.

FK  TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 60. osvojenih bodova, dok je Vojvodina 4. sa 50 bodova.

U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *