Servisne informacijeAktuelno

Sutra u Hajdukovu počinje podela besplatnih kanti za odvoženje otpada

Podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada

Javno-komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane Mesne zajednice Hajdukovo, da će se od sutra, 21. marta do utorka, 04. aprila vršiti podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. Apelujemo na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele, istu će moći preuzeti u prostoriji mesne zajednice, radnim danima od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta, ističe se u saopštenju Čistoće i dodaje da će za izvršenu uslugu počev od 01. maja, preduzeće izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom- usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će korisnicima na kućnu adresu stići u junu, a do tada odvoženje smeća će se vršiti po ustaljenom režimu, putem tipske žute vreće.