Podela plavih kanti u MZ „Bajnat“ i MZ „Radanovac“

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica do 31. januara vršiće podelu besplatnih tipskih posuda (plavih kanti) za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela tipskih posuda (plavih kanti) će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Apeluje se na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ul. Antuna Branka Šimića 4 u Subotici, uz prikaz ličnog dokumenta. Kanta se može preuzeti radnim danima, od ponedeljka do petka, od 07 do 13 časova. Kontakt telefon: 024/620-888.

Ujedno iz Čistoće obaveštavaju građane da će se odvoženje reciklabilnog otpada iz plave kante prvi put vršiti 22.02.2024. godine, zatim 07.03.2024. godine. Dinamika odvoženja reciklabilnog otpada će biti dva puta mesečno (svake druge nedelje u mesecu).

Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti će se vršiti bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *