Sajam zapošljavanja u Subotici 17. marta, u ponudi preko 200 radnih mesta

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Subotici, organizovaće u petak, 17. marta u svojim prostorijama na adresi Jovana Mikića br. 12, u vremenu od 10 do 14 časova Sajam zapošljavanja. Dolazak na Sajam najavila su 22 poslodavca koja su iskazala potrebu da zaposle preko 200 radnika različitih struka i obrazovnih profila, tako da će svako moći da pronađe adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Među najtraženijima biće operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom, zavarivači, namotavači, metaloglodači, operateri na CNC mašinama, mašinski tehničari, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, viljuškaristi, operateri na kontroli kvaliteta mašinske ili elektro struke, administrativni radnici i poslovni sekretari, medicinske sestre, negovateljice, šankeri, prodavci-kasiri, agenti terenske prodaje, komercijalisti, magacioneri, točioci goriva, vodoinstalateri, vozači C i E kategorije, kao i različite vrste mašinskih i elektro inženjera i diplomiranih ekonomista.

Nezaposlenima će biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca, a tokom razgovora sa njima, nezaposleni će imati priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i što je najvažnije, odmah lično predaju poslodavcu svoju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju i to za veći broj slobodnih radnih mesta prema vlastitom izboru. Sa druge strane, u neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci će preuzimati njihove radne biografije, obavljati preliminarne razgovore, ili se na licu mesta sa kandidatima dogovarati o uslovima za zapošljavanje.