Društvo

Kako ženi uzeti mobilni telefon, a da ne prođete bez batina?

Da li trenutne vremenske prilike ili one druge u emotivnim odnosima, nateralo je jednu našu sugrađanku da „neraščišćene račune“ sa partnerom reši na, sve na žalost popularniji način koji se danas primenuje u svakodnevnim odnosima, a to je primena fizičke sile.

Naime, mladi par stigao je u jedan ugostiteljski objekat na Teslinom naselju, gde su seli za jedan od stolova. Nakon kraćeg vremena, žena je prešla za drugi sto što je učinio i muškarac, a nedugo zatim oboje su još nekoliko puta tokom večeri promenili nekoliko stolova. Posle nekog vremena, žena je sela za sto za kojim je sedeo njen partner i udarila mu jednu „zidarsku“, pričaju očevici.

Kako je nakon šamaranja došlo do svađe, oboje su pozvali policiju koja je odmah izašla na lice mesta i na kraju konstatovala da je žena fizički nasrnula na muškarca jer joj je, ni manje ni više uzeo mobilni telefon. Da policiji više ništa nije čudno i da i oni imaju onu svoju “Verovali ili ne” stranu profesije, pored brojnih svakodnevnih situacija koje nisu nimalo naivne, ova sa “šljagama” im dođe kao hladno pivo na ovih plus 40.

Razlog zašto je partner svojoj partnerki uzeo telefon ostao je nedoumica do kraja, a zaključak, pa i savet muškarcima je da se pripaze ukoliko planiraju da iz nekog razloga uzimaju ženin telefon. Jer, možda gore prođu od ovog našeg sugrađanina.