Održan Međunarodni dečji turnir „Spartans“

U subotu, 20. januara održan je 14. po redu, tradicionalni međunarodni dečiji turnir „SPARTANS“ za igrače/ice do 8 i do 10 godina starosti. Na turniru je učešće uzelo 14 ekipa u obe uzrasne kategorije i to iz tri različite države (Mađarska, BIH i Srbija), sa ukupno oko 150 dece/učesnika. Na tri terena odigrano je 42 utakmice.

Na turniru se ne vodi rezultatska evidencija i sva deca su pobednici turnira, te je svaki pojedinac dobio svoju nagradu u vidu medalje i diplome. Ukupno oko 150 dečaka i devojčica je odigralo ukupno 42 utakmice, a pored domaćeg Spartaka na turnriu su učestvovale i ekipe Baja/Madjarska, Vukovi/BIH, Medvjedi/BIH, NS Stars i Vojvodina iz Novog Sada.

Za HK Spartak na ovom turniru su usklopu jedne ekipe u U10 i dve ekipe u U8 nastupili sledeći igrači/ice: Vojnić Tunić Ana, Brestovac Tara, Katona Sanja, Mateo Marko, Vojnić Tunić Filip, Šebek Dorian, Lubrano Filip, Marton Leon, Novak David, Glogovac Momčilo, Vidaković Aleksa, Kovač Mark, Kesejić Matej, Milovanović Lav, Šebek Adrian, Vojnić Aleksandar, Moricz Botond, Čanji David, Toldi Andor, Šabić Marko, Papac Nikola, Palibrkić Aleksa, Koso David, Todorović Mihajlo, Bojanić Ivan, Marjanović Vukašin, Bačić Filip, Bačić Stefan, Puškarev Kosta, Šabić Petar, Bozoki Marko i Sakala Janko. Treneri: Brestovac Uroš, Kojić Miloš i Kovač Norbert.

U pratećem delu programa turnira SPARTANS odigrane su dve prijateljske utakmice između selekcija U13 HK Spartak i HK Vukovi/Sarajevo u petak uveče i u subotu uveče od 20:45h. U Oba susreta pobedu je odneo domaći sastav i to rezultatima 10:1 (1:1 5:0 4:0) i 12:7 (2:2 4:3 6:2) pre svega zahvaljujući lepoj kolektivnoj igri, sa puno uigranih kombinacija i dodavanja.

Za U13 HK Spartak su nastupili: Rajković Marjan, Katona Sanja, Anđelković Luka, Trišić Lucien, Čepela Teodora, Blažić Teodor, Mandić Petar, Kesejić Ivan, Šabić Iva, Simić Ljubinka, Brestovac Tara, Kovač Nina, Dakić Stefan, Lakićević Vidak, Kopunović Oleg, Maravić Stefan, Kujundžić Andrej, Pijović Aleksa, Ivanković Marijan, Mandić Marta, Rajković Marin i Kostić Vuk. Treneri: Kojić Miloš, Kovač Norbert i Brestovac Uroš.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *