Lalatović: Znao sam da ću jednom biti trener Spartaka

Uvek kada sam dolazio u Suboticu imao sam osećaj da ću nekada biti trener Spartaka. Bukvalno smo se dogovorili za dva minuta. Znam šta se od mene očekuje i to nije ni malo lak posao jer pred nama je zadatak da uđemo u Play off ali neke stvari moraju da se poprave a tu pre svega mislim na defanzivnu igru jer je u poslednjim utakmicama Spartak primio pet golova, rekao je Nenad Lalatović, novi šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv  dodajući da će morati da se poradi i na efikasnosti, da igrači veruju u sebe i pobedu.

Ovaj tim je dobro selektiran i  zaslužuje da igra u Play off-u i ja se nadam da ću oprvadati poverenje kluba odnosno da će Spartak biti među osam najboljih do kraja sezone. Najbitnije je da upoznam ekipu i da počnem da radim sa njima, rekao je Lalatović i poručio da na svakoj utakmici uvek daje 200 posto svojih mogućnosti ali i da to očekuje od igrača.

Novom šefu stručnog štaba dobrodošlicu je poželeo predsednik kluba Nikola Simović koji se pre svega zahvalio sada već bivšem treneru Keržakovu i njegovim pomoćnicima na korektnoj saradnji i poželeo im sve najbolje u daljem radu.

Uz novog šefa stručnog štaba dolazi Milan Vještica, a iz prethodnog stručnog štaba u klubu ostaju kondicioni trener Sergej, trener golmana Peštalić i pomoćni trener Tutorić. Ugovor je potpisan do kraja sezone, rekao je Simović i istakao sa sigurnošću da je Lalatović pravi čovek za ekipu Spartaka kao I da će klubu pomoći da izborimo play off, što je i cilj ove sezone.

Ne bih trošio reči o njegovom znanju, iskustvu, požrtvovanju i vođenju ekipa od onih na vrhu do onih koje su se borile za opstanak, rekao je ovom prilikom sportski direktor Ljubiša Dunđerski i dodao da su u klubu ubeđeni da je ovo pravi potez  kako bi klub postigao cilj.

Fotografije: FB stranica FK Spartak Ždrepčeva krv

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *