226 na 3030 – Kilometar za Andrein osmeh

U subotu, 28. oktobra po drugi put, tačno u 9 časova krenula je iz Subotice štafetna trka sa ciljem da se za sugrađanku Andreu Mudrić prikupe sredstva za njeno lečenje na Tajlandu. Akcija „Kilometar za osmeh“ organizuje se po drugi put za redom a u ovoj učestvuje osam trkača, Zoran Crnković, Dijana Šarčević, Srđan Cvijanović, Srđan Saulić, Nemanja Suvajac, Dragan Đurđević, Rita Husar i Đorđe Milošević uz tehničku podršku i medicinsko osoblje.

U subotu i nedelju trčimo za Andreu Mudrić i nadam se da ćemo prikupiti dovoljno sredstava da ona ponovo može putem rehabilitacije da stane na svoje noge. Prošle godine naša akcija za Leonu Kovač bila je izuzetno uspešna i nadamo se da ćemo ove godine uspeh ponoviti.  Sama trasa je Subotica, Sombor, Srpski Miletić, Novi Sad, i onda se preko nove alternativne rute usled radova, preko Siriga – Srbobrana – Feketića – Lovćenca – Malog Iđoša – Bačke Topole – Novog Žednika  vraćamo za Suboticu, kaže Dijana Šarčević, jedna od učesnika u trci.

Pred nama je bila teška odluka ali odlučili smo se da ovoga puta pomognemo Andrei jer je njoj potrebno malo a učinićemo mnogo da ona konačno promeni kvalitet života. Svaki kilometer se računa i on je šansa da nas neko vidi. Svakim kilometrom smo bliži da nekome pomognemo i to je nešto što nema cenu, kaže još Dijana.

Želja ove male skupine jeste da se u budućnosti proširi na više gradova i pomognu što više onima kojima je pomoć potrebna.

Ne morate trčati, dovoljno je samo da pošaljete SMS 226 na 3030.

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *