Grad raspisao konkurs za sufinansiranje obuke pčelara

Grad Subotica je raspisao Konkurs za sufinansiranje obuke poljoprivrednih proizvođača u oblasti pčelarstva na teritoriji Grada Subotice u 2023. godini.

Predmet konkursa je dodela sredstava registrovanim udruženjima pčelara na teritoriji Grada Subotice u cilju diverzifikacije poljoprivredne proizvodnje kroz sticanje novih znanja. Ukupan iznos sredstava namenjen za podršku udruženjima pčelara u oblasti poljoprivrede iznosi 1.000.000 dinara, i to za stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština i pokazne aktivnosti u 2023. godini. Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je do 200.000 dinara, a pravo učešća na Konkursu imaju registrovana udruženja pčelara.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti na adresu Grad Subotica, Komisija za sprovođenje konkursa za sufinansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede, Trg slobode 1, 24000 Subotica ili lično u pisarnici Gradske uprave Subotica, svakog radnog dana od 7.30 do 14.30 časova.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice, u odeljku „Konkursi i oglasi“. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona broj 024/626-871.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *