Nikola Simović se zahvalio Dunđerskom na svemu što je uradio za klub, ime novog trenera biće poznato narednih dana

Povodom ostavke Ljubiše Dunđerskog na mesto šefa stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv”, oglasio se i predsednik kluba Nikola Simović, koji se Ljubiši zahvalio na svemu što je uradio za ovaj klub.

Istakao je da je Dunđerski preuzeo ekipu pre 6 meseci u nezgodnom trenutku kada je bila u rezultatskoj krizi, ali je uspeo da ostvari neke bitne pobede kao što je ona na stadionu Partizana. U proteklih nekoliko kola, ne računajući utakmicu sa Radničkim, ostvario je dobar učinak sa ekipom, ali nakon utakmice u nedelju odlučio je da podnese neopozivu ostavku. Mislim da rezultati koje je ostvario nisu pravi pokazatelj njegovog znanja, rada i truda i da nam je u nekoliko mečeva nedostajalo sportske sreće, ali šta je tu je. Ljube je još jednom pokazao da je pravi vojnik kluba, dobar čovek i sportski radnik kao što je on sigurno je potreban Spartaku u budućnosti i on će i dalje ostati u klubu. Kada se sve malo slegne, razgovaraćemo i nadam se dogovoriti nastavak saradnje na nekoj drugoj funkciji, rekao je Simović i dodao da će se pitanje novog trenera rešiti u narednih nekoliko dana.

Pauza je, ne žurimo preko noći da sve bude gotovo. Imamo nekoliko kandidata, razgovaraćemo, nemamo pravo na grešku zbog situacije u kojoj se nalazimo, napomenuo je Nikola Simović.