Počela sa radom usluga rentiranja gradskih bicikala “Su bajk”

Počela sa radom usluga rentiranja gradskih bicikala “Su bajk”

Danas je počela trinaesta sezona usluge iznamljivanja bicikala “Subajk”, u okviru koje će građani i turisti koji borave u Subotici moći da iznajme gradski bicikl na jednoj od pet postojećih lokacija.

Stanice za iznajmljivanje bicikala nalaze se kod bazena na Prozivci, na parkingu iza Otvorenog univerziteta, u Dudovoj šumi kod Hale sportova, kod “Male gostione” na Paliću i u Malom Bajmoku kod Buvljaka. Radno vreme stanica je svaki dan od 07 do 20 časova, a vraćanje bicikala nije vremenski ograničeno. Iznajmljivanje gradskih bicikala je moguće samo uz registraciju korisnika, u okviru koje se dobija kartica, koja se može preuzeti na blagajni JKP “Parking”, koja se nalazi na adresi Đure Đakovića 23/II, uz prikaz lične karte ili pasoša.

Radno vreme blagajne je od ponedeljka do petka od 07 do 17, a subotom od 07 do 14 časova. Trošak izrade kartice je jednokratan, njeno važenje je neograničeno, a dopunu kredita na kartici korisnik može izvršiti na blagajni Preduzeća ili na samoj stanici Subajk-a, prateći uputstvo na aparatu. Cena izrade korisničke kartice je 500 dinara, iznajmljivanje bicikala u trajanju od 60 minuta košta 20 dinara, a dnevno iznajmljivanje je 100 dinara.