Zeleno levi front: Život u Subotici postao je noćna mora

Subotičani/ke su se jutros probudili u svojim hladnim domovima i još jednom su svedoci oružanih sukoba i ubistava u našem gradu. Deo naših sugrađana/ki nije imao miran san jer su tokom noći opet čuli rafalnu paljbu blizu njihovih domova. Subotičani/ke su još uvek u šoku zbog stravičnog ubistva našeg sugrađanina posle kojeg MUP ni 12 dana kasnije nije zvanično objavio inicijale ubica, niti ih lišio slobode.

Bes sugrađana/ki mora biti usmeren ka lokalnoj vlasti i policiji koji su još jednom pokazali nesposobnost, nekompetentnost i nemar ka poslu koji rade. Odgovornost i podnošenje ostavki im nisu na umu jer su svesni da će, čim izgube vlast, biti prvi uhapšeni za sve kriminalne radnje u kojima su učestvovali na ogromnu štetu sugrađana/ki. Jednostavno, problem naoružanih kriminalaca, tj. krijumčara ljudi se neće rešiti sve dok ova kriminalna i korumpirana vlast SNS ne izgubi moć.

SNS klika se, baš kao i krijumčari ljudi, bogati na patnji ljudi, na hladnim stanovima, na nezavršenim a isplaćenim poslovima, na rasprodaji svega čega mogu da se dokopaju. Puneći svoje kofere oni sve nas osuđuju na gori život. Oni su kriminalcima predali deo našeg grada i pokušavaju da po svaku cenu zadrže vlast, koristeći se nasiljem, ucenama i pretnjama. To je još jedna stvar u kojoj se ne razilikuju od kriminalaca u šumama. Sve dok ne rešimo problem korupcije koji izjeda naše društvo, krijumčari imaju jake saveznike u našim službama bezbednosti, lokalnoj vlasti i ljudima sličnim njima.

Sigurno vam se desilo u poslednjih mesec dana da su vas posetili aktivisti SNS koji rade ‘anketu’ sa pitanjem da li ćete glasati za SNS na narednim izborima.

Da li vas je neko iz SNS pitao da li se osećate sigurno u svom gradu?

Njihovi prioriteti su očigledni, a gubitak fotelje i pozicije moći znači da će neko u budućnosti istražiti sve njihove korupcione afere, a za sada uspešno blokiraju rad policije, tužilaštva i institucija.Dragi sugrađani/ke, još jednom apelujemo da nikako ne izlazite u šumu samostalno, već da ostanete u svojim domovima i pozovete policiju.

Dodatno, pozivamo sugrađane/ke da zapamte ovaj mučan osećaj u stomaku kao i da zapamte ove ljude i političke stranke koje su odgovorne za ovu noćnu moru.

Vreme za promene je upravo sada, a sredinom decembra će svi građani/ke Srbije imati priliku da kazne neodgovornu, koruptivnu i kriminalnu vlast SNS koja nas je uvela u ovu noćnu moru i ne želi da je prekine, stoji u saopštenju Zeleno-levog fronta.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *