Poboljšanje protoka vozila – daleko od obećanog

Završetak podvožnjaka u ulici Maksima Gorkog kod nove opštine,  trebalo je da označi prekretnicu u saobraćaju, obezbeđujući poboljšanje protoka vozila kao i povećanje opšte bezbednosti u saobraćaju. S obzirom na velike gužve koje su postale svakodnevica stvarajući nevolje kako građanima tako i taksistima i vozilima hitne pomoći svedoci smo da je realnost daleko od obećanja sto je sastavni deo vladajuće vrhuške SNS-a.

Pre gotovo sedam meseci, takođe je završen podvožnjak u Bajnatskoj ulici s ciljem da rastereti saobraćaj i omogući nesmetan prolaz na istočnu stranu grada. Nažalost, danas je taj prolaz neupotrebljiv za saobracaj.Zašto? Postavlja se ozbiljno pitanje o stručnosti  gradskih vlasti u rešavanju gorućih problema saobraćaja. Da li postoji institucija ili tela koja se strucno i aktivno bave ovim pitanjima, ili su saobraćajni problemi i  njihova resavanja prepušteni sama sebi?

Očigledno da ova vlast do sada nije uspela da pokaže dovoljno znanja i spremnosti da se suoči s ozbiljnim izazovima,vodeci racuna o sopstvenim interesima. Sve gore navedeno kao i ostale mnogobrojne probleme gradjani  će sigurno imati u vidu prilikom sledećih izbora i konano se opredeliti za onu stranu ciji ce prioritet biti njihova sigurnost i bolji život a ne interesi pojedinaca i njihovih satelita, stoji u saopštenju GO Pokreta za preokret.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *