Vandali polomili tablu Stranke slobode i pravde u Subotici

Ako je neko pomislio da će nas uplašiti polomljena tabla sa oznakom Stranke slobode i pravde u Subotici grdno se prevario. Ovaj vandalski čin zapravo je dokaz straha režima jer je koalicija „Srbija protiv nasilja“ ostvarila izuzetan rezultat u gradu u uslovima za koje svi međunarodni posmatrači kažu da nisu bili ni fer, ni demokratski.

Ovaj režim svestan je da bi izgubio izbore ne samo u Subotici, već u svakom gradu Srbije, da ne zloupotrebljava medije, uvozi birače, ucenjuje ljude, troši budžetska sredstva za kupovinu glasova i sprovodi nezapamćenu funkcionersku kampanju. Nikada nećemo odustati od borbe za pravo na slobodne izbore koji treba da budu praznik demokratije a ne festival bezakonja u kome oni po svaku cenu čuvaju vlast kako bi mogli da nastave da se bogate i bahate preko leđa naroda.

I zato oni danas lupaju stranačke table, a na televizije sa nacionalnom frekvencijom šalju Dragoslava Bokana koji priziva smrt Marinike Tepić, koja neće da stane u borbi za naše pravo da samostalno i slobodno odlučujemo kako ćemo živeti u svojim gradovima i u svojoj Srbiji, stoji u saopštenju GrO SSP Subotica koje prenosimo u celosti.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *