Ovacije i aplauzi u Beogradu za predstavu “Bravo za klovna”

Ekipa predstave “Bravo za klovna” subotičkog Narodnog pozorišta, gostovala je na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu, a autorski projekat prvakinje Minje Peković, opet je ispraćen stajaćim ovacijama koje su trajale.

Gotovo da je nemoguće rečima dočarati atmosferu koja je vladala u Narodnom pozorištu u Beogradu. Naša Minja bila je briljantna, a poseban je doživljaj bio videti reakcije brojne publike koja ju je pozdravila velikim ovacijama. Ponosan sam što sam bio deo još jednog izuzetnog predstavljanja kuće na čijem sam čelu, u našoj prestonici. Mogu samo da kažem bravo za klovna, za Minju i moj tim“, istakao je direktor Narodnog pozorišta Miloš Nikolić.

Devedeset minuta na sceni, uz pratnju harmonike Miroslava Idića, Minja nije stajala, već je nizala bravuru za bravurom. Zanimljivo je da se na štampanom repertoaru Narodnog pozorišta u Beogradu ova predstava nalazila u kategoriji „događaji“, što, kako ističu u Narodnom pozorištu, ona to zaista i zaslužuje, jer i jeste poseban događaj, što je i dokazala.

Beogradsku premijeru gledale su počasne gošće, članice Udruženja žena obolelih i lečenih od raka dojke “Budimo zajedno” i sve one su bile dirnute Minjinom pričom, jer je glumica umela na sceni da iskaže i dočara sve što su i same prošle i prepoznale. Ona je bila jedna od njih i njihov glas sa scene, a one su je nakon predstave sačekale i zahvalile joj za svaku bravuru i podršku. Nakon beogradske premijere, predstava “Bravo za klovna” imaće i svoje prvo izvođenje u Novom Sadu 11. februara, na sceni “Pera Dobrinović” Srpskog narodnog pozorišta.