Za Sofijin prvi korak

Ovo je prilika pred kraj godine da shvatimo da jedni bez drugih ne možemo odnosno da je lepo znati da možete da sprovedete u delo svoje ideje  ako ima neko dobro uho da čuje ili dobro oko da vidi šta ste zamislili i želeli. Udruženje Mladi i igra“  postoji od 1997. godine iz kojeg se iznedrila i Akademija korak a konkretna želja nam je da kao i prošle godine ovu završimo tako što ćemo pokazati da smo osim što smo inovativni, tu i da pomognemo nekog kome je pomoć potrebna, rekla je Milanka Stankić dodajući da će u petak, 22. decembra u 12 časova u Dečjem pozorištu lutkarski teatar Koračko odigrati predstavu  a ulaznica na istu je slobodna donacija za pesmicu iz predstave . Mali lutkari, ekološki osvešćeni svoje lutke izrađuju od recikliranog materijala a sva sredstva donirana za predstavu otićiće za našu sugrađanku Sofiju kojoj su potrebna sredstva kako bi napravila svoj prvi korak.

Akademija Korak pridružila se projektu pa će dva sata pre predstave u svojim prostorijama uraditi program dijagnostike donjih ekstremiteta uz simboličan prilog za Sofiju, rekao je Ljubomir Stankić, autor programa Korak, dodajući da nema zadovoljstva od toga da možemo nekome pomoći.

Udruženje „Mladi i igra” svojim imenom i delom je prepoznatiljivo koje zaslužuje podršku grada  a ove godine sredstva su dodeljena za projekat „Štitim te, štitiš me”, rekla je načelnica Gradske uprave Marija Ušumović Davčik koja je prisustvovala konferenciji za medije.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *