AktuelnoDruštvo

Proširuju se kapaciteti maloprodajnog parka STOP SHOP

Češka kompanija CPI Property Group najavila je izgradnju druge faze STOP SHOP-a u Subotici, koji će nakon proširenja biti jedan od najvećih i najuspešnijih ritejl parkova u Srbiji. Sa dodatnih 5.500 kvadrata komercijalnog prostora, ukupna prodajna površina ovog savremenog maloprodajnog formata dostići će 15.500 m2.

Izgradnja druge faze STOP SHOP-a u Subotici planirana je za sledeću godinu, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2024. godine. Proširenje kapaciteta dodatno će unaprediti miks zakupaca ponudom novih internacionalnih i domaćih brendova, koji će Subotičanima omogućiti da na jednom mestu zadovolje najšire potrebe, uz najbolje iskustvo kupovine i raznovrsne zabavne sadržaje za sve generacije.

„Ovo je četvrti STOP SHOP u Srbiji koji proširujemo, što govori o velikom interesovanju kupaca, ali i zakupaca, za naše ritejl parkove, koji nude jedinstveno iskustvo kupovine i provođenja slobodnog vremena. Nastavićemo da osluškujemo njihove potrebe kako bismo dodatno unapredili usluge i ambijent. Kao i do sada, težićemo da potrošačima pružimo još više inovativnih sadržaja u celokupnom iskustvu kupovine, s posebnim fokusom na zelene tehnologije i održivost“, istakla je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru kompanije CPI Property Group, koja je u poslednjem kvartalu 2022. godine preuzela deonice IMMOFINANZ-a, a samim tim i brend STOP SHOP.

Kupcima su STOP SHOP ritejl parkovi privlačni iz više razloga. Dotupni su u 14 gradova širom Srbije, na lokacijama sa dobrim saobraćajnim vezama, tako da su lako dostupni i stanovnicima okolnih mesta. Pored širokog spektra proizvoda i usluga sa povoljnim odnosom cene i kvaliteta na jednom mestu, ovaj maloprodajni format podrazumeva i prostrani parking, prostor za šetnju pod otvorenim nebom u zelenom okruženju i mnoštvo zabavnih sadržaja za celu porodicu.