Prvi rođendan kluba „Zvuci srca Subotica“

Klub „Zvuci srca Subotica“ u petak je svečano obeležio svoj prvi rođendan.

Ideja je da upravo ovakvi modeli socijalnog preduzetništva budu nešto što ćemo podržavati i u narednom periodu, rekao je ovom prilikom Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad dr Ivanišević i dodao da je ovo mesto gde socijalno preduzetništvo dobija punu afirmaciju pre svega u humanitarnom smilu a potom i najavio novi konkurs.

Grad Subotica ponosan je na činjenicu da ovakav klub postoji u gradu gde  osobe sa invaliditetom imaju svoj prostor i gde se ostvaruju i kao zaposleni odnosno svoje pravo na rad i afirmaciju. Grad Subotica lokalni donatori, dobri ljudi, Ministarstvo za rad uložili su u ovaj projekat više od 7,5 miliona dinara da ovaj klub izgleda ovako, rekao je Srđan Samardžić, član GV zadužen za privredu a potom organizatorima i članovima čestitao prvi rođendan.

Predsednica Udruženja Autizam Subotica Suzana Skenderović sa suzama radosnicama zahvalila se prijateljima velikog srca za ovaj san koji se pretvorio u javu. Zahvalila bih se Ministarstvu za rad,  Pokrajinskom sekretarijatu za privredu kao i Gradu koji nam je obezbedio adekvatan prostor, rekla je Suzana dodajući da u udruženju imaju mnogo planova, da kroz razne radionice prave šolje, cegere, korporativne poklone.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *