Prijem za predstavnike subotičkih medija

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić će priredio je za sada već tradicionalni novogodišnji prijem za novinare, snimatelje, fotoreportere,  glavne urednike i direktore medijskih kuća.

Iza nas je izuzetno zahtevna godina. Obeležile su je mnoge globalne krize, ratovi koji još uvek traju a sve je to ostavilo posledice na oblasti društevnog života kako na naš grad tako na državu Srbiju i ceo svet.  Ipak, ovo je godina koju možemo da ocenimo kao izuzetno uspešnu za lokalnu samoupravu, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Bakić ističući istorijsku finansijsku stabilnost grada.

U prvom redu želeo bih da se zahvalim našim sugrađanima, koji su naročito kada je u pitanju realizacija projekta brze pruge Srbije, Budimpešta – Subotica- Beograd imali razumevanja, strpljenja i na dostojanstven i gospodski način dočekali da centar grada bude ponovo prohodan, dodao je još Bakić a potom se zahvalio i medijima na profesionalnom i odgovornom radu, što su brzo i blagovremeno izveštavali subotičku javnost  odnosno znali da prepoznaju šta su činjenice  a šta su poluistine i nagađanja.

Bakić se potom zahvalio zaposlenima u lokalnoj samoupravi koji su profesionalno, odgovorno i transparentno i po Zakonu radili svoj posao, što je, kako je istakao nedavno potvrdio i nalaz državne revizorske institucije.

Ponosan sam na sve što smo uradili, i trudio sam se da funkciju gradonačelnika iznesem na način kako Subotica zaslužuje, rekao je još gradonačelnik.

***Ono što je svakako činjenica jeste da se, uostalom kao i na svakom prijemu, pa tako i na prijemu kod gradonačelnika, pronašao i poneki daleki rođak sa sela, kojeg “svatovi” baš i ne poznaju ovoga puta po radu na terenu i pisanju. Ipak, ko mari za pisanje kad je bitna fotografija na kraju. Ko će posle dokazati da nisi novinar/ka.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *