KMF Spartak odigrao nerešeno u Leskovcu 

Ekipa futsalera Spartaka gostovala je u nedelju, 23. oktobra ekipi Leskovca iz istoimenog grada. Rezultat je na kraju bio nerešen i ekipe su podelile bodove 3:3. Na poluvremenu ekipa Leskovca vodila je sa 1:0, a jedini gol postigao je u 7. minutu Stojadinović.

U drugom poluvremenu trener gostiju Milosavac malo je promenio postavu i zaigrali su bolej kako je u ovoj sezoni bivalo mnogo puta, pa su za Spartak postigli 2 gola Tomić u 47. minutu i 51. minutu, pa je onda kapiten Veselin Guberinić bio precizan u 57. minutu, ali onda su se domaći sabrali i nakon tajm auta njihovog trenera za minut postigli dva gola u 60. i 61. minutu, a strelci su bili Stefanović i Vukojević.

Spartak je nastupio u sastavu: Bjelica, Celin, Tomić, Guberinić, Lučanović. Za Leskovac su nastupili: Micić, Stanojević, Stefanović, Vukadinović, Cvetanović. U narednom kolu ekipa Futsalera Spartaka dočekaće ekipu Partenona u 9. kolu Druge futsal lige Srbije za sezonu 2022/23, a ta utakmica će se odigrati predstojećeg vikenda.