Futsaleri Spartaka na trećem mestu Druge futsal lige Srbije

Futsaleri KMF Spartaka gostovali su juče ekipi KMF Gvozdeni Puk i ostvarili pobedu rezultatom 4:3. Prvi i jedini gol u prvom poluvremenu bilo je delo kapitena Veselina Guberinića u 12. minutu, a sa tim rezultatom otišlo se i na odmor, da bi u nastavku u 21. minutu odmah na startu drugog poluvremena izjednačio Stojanović Miloš.

Minut kasnije, Spartak opet dolazi do vođstva efektnim golom Marka Mijatovića. Spartak je otišao na 3:1 u 31. minutu golom najboljeg igrača na ovom meču Aleksandra Zolnajića, ali su se domaći uspeli trgnuti kada su uz “smušenu” odbranu Spartaka i vidnim padom koncentracije došli do poravnanja samo minut pre kraja, golom Miljković Filipa. Ipak, Spartak je pogledala sreća i vratila se u odnosu na neke prethodne utakmice, a šansu je iskoristio Aleksandar Zolnajić u 40. minutu. Spartak je ovom pobedom uspeo da izbije na treće mesto Druge futsal lige Srbije, a u narednom kolu 3. marta, dočekuje ekipu Smedereva.

GVOZDENI PUK: Stojković Dušan, Stojanović Miloš, Đačanin Stefan, Miljković Filip, Spasojević Dušan.

Klupa sa rezervama: Pejčić Bogdan, Mitrović Miloš, Ivečić Nikola, Trojanović Siniša, Đorđević Jovan, Petrović Stefan, Živić Nemanja, Stojanović Đorđe, Ristić Dušan.

SPARTAK: Horvacki Vladimir, Celin Đorđe, Guberinić Veselin, Lučanović Dražen, Zolnajić Aleksandar.

Klupa sa rezervama: Bjelica Miloš, Nedić Nedo, Kujundžić Mateo, Mijatović Mario, Bašić Nikola, Vlajnić Saša, Čičić Milan.