SportSubotica danas

Futsaleri KMF Spartaka osvojili prvi bod u sezoni

Futsaleri KMF Spartaka gostovali su u petak u Blacama, gde je protivnik bio KMF Jastrebac. U ovoj utakmici igrači Spartaka osvojili su prvi bod u sezoni. Pred oko 300 gledalaca viđena je lepa fudbalska predstava sa puno golova. Spartak je nastupio u sastavu Bjelica, Lučanović, Popović, Guberinić i Stanić, a Jastrebac u sledećem: Ćirković, Pavlović, Lapčević, Vukajlović i Vuletić.

U prvom poluvremenu veoma bojažljivo su igrali futsaleri Spartaka, te su primili gol vec u 4. minutu od strane Vuletića, a u 7. minutu udarcem sa oko 10 metara Guberinić dovodi goste do izjednačenja, ali nakon toga sa dva brza gola domaći odlaze na dva gola prednosti, te se sa tim rezultatom otišlo na poluvreme. Futsaleri Spartaka su izašli agresivnije, u nastavku su igrali bolji presing i to se odrazilo na rezultat. Prvo je Popović u 49. minutu smanjio na 3:2, zatim domaći posle greške gostiju stižu do 4:2, ali nakon toga Tomić sa klupe Spartaku donosi izjendnačenje sa dva gola.

Nakon toga domaći postižu još jedan gol i kada su svi mislili  na tribinama da će pobediti, Lučanović u u 64. minutu donosi poravnanje za goste. Imao je Spartak dve dobre prilike da okrene rezultat u svoju korist, ali to se nije dogodilo, te je rezultat ostao nerešen 5:5. Sledeći meč futsaleri igraju u petak, 23. septembra u Hali sportova, a ulaz je besplatan.