Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja “dr Ferenc Bodrogvari”

Komisija za dodelu zvanja i priznanja, objavila je Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja “dr Ferenc Bodrogvari” na teritoriji grada Subotice, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada.

Priznanje se dodeljuje istaknutim kulturnim stvaraocima ne starijim od 40 godina, u oblasti književnosti, likovne, muzičke, pozorišne i filmske umetnosti, koji su svojim delima i činjenjima doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu,  uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini.

Pismeni predlozi sa obrazloženjem, mogu se poslati poštom ili predati lično u Gradskom uslužnom centru na adresi, Skupština grada Subotice, Trg Slobode br. 1 sa naznakom “Za komisiju za dodelu zvanja i priznanja – priznanje “dr Ferenc Bodrogvari”, a obavezno i u elektronskom obliku na e-mail adresu: gudrustdel@subotica.rs. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na internet stranici www.subotica.rs u odeljku Konkursi i oglasi, a rok za podnošenje predloga je 21. mart.