Izmene u saobraćanju međumesnih i autobusa na liniji br. 6

JP “Subotica – trans” saopštilo je da će od danas do 25. marta, odnosno do završetka radova na pružnom prelazu Horgoškog puta na Paliću, doći do izmena na svim autobuskim linijama koje saobraćaju tim pravcem.

Autobuska linija broj 6 “Mali Bajmok – Vikend naselje” će iz pravca grada saobraćati do raskrsnice Horgoškog puta sa Zelengorskom ulicom, a pomenuta lokacija će biti krajnje, odnosno početno stajalište, koje će biti obeleženo mobilnim znakom za autobusko stajalište. Vreme polaska autobusa ka gradu od navedene raskrsnice biće pomereno 7 minuta kasnije, u odnosu na redovno vreme polaska iz Vikend naselja.  

Izmene u saobraćanju odnose se i na međumesne linije, koje će saobraćati u skladu sa postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom, kojom je određen obilazni put oko zone radova. Iz grada ka Horgošu, autobusi će saobraćati Dubrovačkom, Pulskom i ulicom Jožefa Atile, a zatim će se Lopudskom vraćati na redovnu trasu. U odlaznom smeru van upotrebe će biti autobusko stajalište „Palić centar“. 

Iz Horgoša ka gradu, autobusi će saobraćati ulicom Prežihov Voranca do pružnog prelaza, nakon čega će skretati levo i preko Pulske i ulice Bele Bartoka kretati do Zelengorske, gde će skretati desno i uključiti se na Dubrovačku ulicu, nakon čega će se vratiti na redovnu trasu. 

U povratnom smeru, van upotrebe će biti autobusko stajalište „Palić centar“, a autobusi će stajati na stajalištu Orbanfalva u ulici Bele Bartoka, koje je najbliže centru Palića.