TSC u nedelju dočekuje Radnički iz Niša

Fudbalski klub TSC u nedelju 03. decembra od 17.00h, na svom stadionu TSC Arena, dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u 17. kolu Superlige, sa namerom da na svom terenu ostvari još jednu pobedu.

Iznenadilo me je što je Radnički pretposlednji na tabeli  i čini se da nije realno u odnosu na kvalitet koji imaju. Moj kolega Slavoljub Đorđević je sa svakim klubom sa kojim je radio imao uspeha i ne sumnjam da će ga imati i sa njima.  Analizirali smo utakmicu koju su igrali pod njegovim vođstvom da vidimo šta je promenio i izgleda da će se sa njim podići na tabeli, ali nadam se ne u utakmici protiv nas, rekao je šef stručnog štaba Žarko Lazetić i dodao da predstojeći meč neće biti nimalo lak.

Imali smo neka negativna iskustva u prethodnim prvenstvenim utakmicama i nadam se da smo izvukli pouke. Kroz  treninge i trenažni proces pokušavamo da postanemo spremniji i oštriji i videćemo da li će nam to uspeti. U trenerskom poslu nema čarobnog recepta, sve treba rešavati u zavisnosti od situacije. U narednoj utakmici će biti važno da budemo relaksirani od onoga što je bilo i što predstoji. Nije lako svaka dva tri dana biti na mentalnom maksimumu i videćemo kakvi ćemo biti.  Neće valjati jedino ako budemo  pasivni i statični.

Napadač Aleksandar Ćirković je naglasio da je predstojeća utakmica veoma bitna za plasman ekipe u prvenstvu. Zadovoljan sam dosadašnjim igrama, ali kao i svi želim još veći uspeh i mislim da možemo da ga postignemo. Svojom igrom sam delimično zadovoljan, vidim još mnogo prostora za napredak i potrudiću se da ga ostvarim.  Srećan sam zbog postignutog gola iz kornera, kojim smo otvorili utakmicu protiv Partizana,  posle koga nam je sve bilo lakše, a nadam se da će ih biti još. Očekujem pobedu protiv Radničkog i verujem da će tako biti.

TSC se nalazi na 3. mestu tabele sa 29 bodova, dok je Radnički Niš 15. na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *