Spartak - Sloga 4:0

Spartak – Sloga 4:0

U prvom kolu plej-ofa, u utakmici između FK Spartak i Sloge, nije se očekivalo, niti je bilo iznenađenja. Golubice jesu ostvarile ubedljiv rezultat, ali prikazana igra nije mogla da zadovolji malobrojnu publiku na stadionu.

Prvi gol je postignut na samom početku meča, kao i na prethodnoj utakmici, ali ovoga puta ne iz akcije već sa bele tačke. Živana Stupar je oborena u kaznenom prostoru u izglednoj prilici da postigne pogodak, nakon asistencije Anastasije Ćirić, što je bilo dovoljno za najstrožu kaznu. Kapitenka Violeta Slović je rutinski obavila povereni zadatak i Spartak je poveo sa 1:0. Drugi gol je postigla Sara Pavlović na asistenciju Živane Stupar.

U nastavku igre, samo dva minuta nakon početka drugog poluvremena, raspoložena Sara Pavlović je postigla svoj drugi gol i povisila rezultat na 3:0. I pored nepovoljnog skora ekipa Sloge se dobro držala. Imala je nekoliko zanimljivih pokušaja da ugrozi gol besposlene Milice Kostić, preko zapažene Anđele Paunović i odlične Milice Popović, ali odbrana Spartaka nije dozvolila iznenađenje, pre svega stub odbrane, kapitenka Violeta Slović i izvanredna Isidora Vučković. Konačan rezultat od 4:0 postigla je Živana Stupar na asistenciju Aline Baka, neposredno pred završetak meča. U drugom kolu plej-ofa Golubice će gostovati u Kanjiži ekipi TSC.