Prijateljska utakmica završena bez pobednika

U okviru priprema za predstojeće takmičenje, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su na Zlatiboru odigrali prijateljsku utakmicu sa premijerligaškom ekipom Sloge iz Doboja, koja je završena bez pobednika. Spartaku je pripalo prvo poluvreme, a Doboju drugo za konačnih 2:2.

Subotičani su dobro otvorili utakmicu i poveli u 8. minutu golom Hrstića, 1:0, meč je u nastavku bio borben i veoma zanimljiv, a igrači su se trudili da se nametnu svojim šefovima Stručnog štaba i pokažu trenutnu formu. Početkom drugog poluvremena Sloga je poravnala rezultat na 1:1, nakon što je Karać pogodio mrežu iz slobodnog udarca u 54. minutu. Usledio je veliki broj promena u obe ekipe kako bi svi igrači dobili šansu da zaigraju, a igra se preselila na sredinu terena, te su izostale neke ozbiljnije prilike za gol. Kako se meč bližio kraju, ekipe su uspevale da naprave par obećavajućih napada. Sloga je povela u 81. minutu golom Baranova, da bi samo dva minuta kasnije Simin postavio konačnih 2:2.

Spartak: Vulić, Tanasijević, Bugarin, Bogićević, Kerkez, Miodragović, Đurasović, Mijić, Todoroski, Bijelović, Hrstić. Igrali još: Dulić, Đurasović, Vidović, Kolarić, Stajković, Jović, Alfonso, Toševski, Bonsu, Rošević, Pavlović, Kolins, Simin.

Sloga: Ščekić, Tatić, Milanović, Dadić, Perković, Popara, Šešlak, Šipovac, Tahrić., Stevanović, Starčević. Igrali još: Trako Nikolić, Omiš, S. Dujaković, Milojević, Redžić, N. Dujaković, Bosnić, Handžić, Karać, Vidović.