FK Spartak Ždrepčeva krv

FK Spartak se iz Lazarevca vratio bez pobede

Fudbaleri Spartaka poraženi su u Lazarevcu od domaćina sa 2:1, nakon rezultatskog preokreta u kojem su Subotičani poveli u 48. minutu golom Đurasovića, a do kraja meča domaćini su sa dva gola stigli do pobede i prvog trijumfa nad Spartakom u poslednjih pet mečeva.

Subotičani su dobro započeli meč i krenuli ofanzivno sa velikom željom da dođu do gola. Prvu priliku imao je Hrstić u 2. minutu, ali golman Stanivuković je bio siguran. Nastavio je Spartak sa pritiskom, međutim izostala je koncentracija igrača u završnici, a samim tim i gol. Početkom drugog poluvremena u 48. minutu, Spartak je došao do gola, Đurasović je odličnim šutem sa oko 16 metara iznenadio protivničkog golmana i doveo svoj tim u prednost za 0:1.

Nakon postignutog gola, Subotičani su inicijativu prepustili domaćinu, koji je to iskoristio deset minuta kasnije i golom Đuranovića došli do poravnanja od 1:1. Šansu za preokret imao je Milojević u 72. minutu, međutim Manojlović je odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu, a samo minut kasnije, Ilić je preciznim šutem sa 18 metara savladao Manojlovića za konačnih 2:1. Pokušali su fudbaleri Spartaka do kraja utakmice da dođu do poravnanja, ali svi pokušaji su bili zaustavljeni od strane odbrane domaćina.

Kolubara: Stanivuković, Radovanović (56. Đokić), Vasiljević, Kočić, Ilić (79. Ćosić), Kočović, Lončar (46. Milićević), Sadiković (67. Donald), Milojević (78. Bakić), Nikolić, Đuranović

Spartak Ždrepčeva krv: Manojlović, Shimura (46. Đurasović), Bogićević, Addo (88. Abraham), Tošeski (72.Tanasin), Srećković, Hrstić (62. Todoroski), Bijelović, Vitororvić (73. Tumbasović), Ostojić, Dunđerski.