Partizan mentalnom snagom slomio Spartak

Na gradskom stadionu pred oko 6000 gledalaca FK Spartak ugostio je ekipu Partizana. Osetila se dobra energija među fudbalerima u toku utakmice a trener Keržakov je taktički dobro postavio ekipu koja je odolevala napadima Partizana do 70. minuta gde gosti prelaze u vođstvo i do 81. minuta postižu dva gola za konačnih 0:3.

Četa Igora Duljaja još jednom je pokazala svoju mentalnu snagu.Na kraju utakmice Duljaj nije krio oduševljenje a njegova izjava prepričavaće se danima. Naime, trener je otvorio dušu i izrazio žaljenje kako se brine da li njegovi igrači imaju da plate kiriju, da kupe hranu za svoju decu kao i da ne može u lice da ih laže i obećava da je sve sjajno i da su oni pored svega heroji. Neka menjaju trenera ali igrače ne dirajte, emotivno je reagovao Duljaj.

Partizan je u petak na gostujućem terenu izvojevao devetu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije pobedom nad ekipom Spartaka i rezultatom 3:0. Ovaj klub je nastavio seriju pobeda a golove su dali Svetozar Marković, Gajas Zahid I Mateuš Saldanji.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *