Miloš Kruščić novi trener FK Spartak

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv zvanično je predstavio novog šefa struke Miloša Kruščića koji je zamenio Nenada Lalatovića nakon niza loših rezultata i neispunjenih ciljeva ulaska u plej of.

Novi šef stručnog štaba biće Miloš Kruščić sa kojim smo potpisali ugovor do kraja sledeće sezone, leta 2025 godine. Istakao bih da je on već u dva navrata bio član našeg kluba, prvi put kao igrač a drugi put pre sedam osam godina kao prvi pomoćnik tadašnjeg šefa stručnog štaba Černišova.  Od danas počinje njegov treći mandat u našem kluba ali sada u drugačijoj ulozi. Ovom prilikom mu želim puno sreće i da  ostvarimo dobre rezultate. Samostalno je vodio nekoliko klubova kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Siguran sam da će on svojim radom, trudom znanjem i iskustvom da pomogne  našem klubu za početak da se što pre izađemo iz rezultatske krize  i da prekinemo seriju loših rezultata. Želimo što pre da obezbedimo opstanak u Ligi što neće biti lako i pred svim anama je težak zadatak. Mislim da smo napravili pravi izbor i zahvaljujem mu se što je prihvatio naš poziv, rekao je predsednik kluba Nikola Simović dodajući da je neuspeh što FK Spartak nije ušao u plej of jer je to bio primarni cilj koji nije ostvaren.

Dosta smo razmišljali i analizirali šta je dovelo do toga. Znamo neke razloge, ali ja kao prvi čovek kluba želim da preuzmem odgovornost za taj neuspeh. U narednom periodu donosićemo neke radikalne odluke i potruzdićemo se da se ovakve stvari više ne ponavljaju.

Novi šef struke Miloš Kruščić prvo se zahvalio predsedniku i direktoru na dobrodošlici dodajuči da dolazi u klub koji vrlo dobro poznaje.

Bio sam ovde i igrač i kao pomoćni trener a sada kao glavni. Drago mi je da sam ovde i da sam se vratio u srpski fudbal. Oduvek sam želeo da radim u svojoj zemlji i da ovde mogu da budem srećan. Situacija je takva kakva jeste i mi moramo da budemo realni a to je da smo mi u plej autu i da moramo što pre da ostvarimo opstanak. Od danas okrećemo novi list, moramo da budemo pozitivni. Spartak ima dobre igrače ali moramo da vidimo šta je to i kako da podignemo ekipu posle loših rezultata. Drago mi je da sam se vratio, Spartak je stvarno pokazao želju da se vratim i ja to cenim.  

Pored novog šefa struke Stručni štab će pojačati i Željko Miković, koji će biti prvi pomoćnik.

fotografija preuzeta sa sajta FK Spartak

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *