KK Spartak startuje u Kraljevu

Košarkaši Spartaka ovosezonski debi imaće u Kraljevu. Nakon odlaganja meča sa Vojvodinom, u okviru 2. kola KLS sutra, 6. oktobra od 18.30 časova, Subotičane očekuje gostovanje protiv iskusne ekipe “Sloge”.

O očekivanjima pred meč govorili su igrač Aleksa Ilić i trener Vladimir Đokić.

“Očekuje nas teško gostovanje protiv iskusnih prvoligaških igrača. Najbolji recept je da se fokusiramo na našu igru i da verujemo u sopstvene kvalitete” – rekao Aleksa Ilić, krilni centar KK “Spartak”.

Trener, Vladimir Đokić ocenio je da je Kraljevo grad košarke, da po podacima iz prošle sezone utakmice na domaćem terenu prati oko hiljadu Kraljevčana, i da je reč o ekipi koja je uigrana, iskusna predvođena dugogodišnjim trenerom Marko Dimitrijevićem.

“Učinićemo sve da pokažemo kvalitet, smatram da će nas  naša borbenost i motivacija dovesti do cilja, a to je pobeda” – kazao je Đokić.

Na ovom meču Spartak će igrati oslabljen, budući da su Miloš Milisavljevića i Pavle Stepanović povređeni. MKK „Spartak Office Shoes“ naredne nedelje očekuju još dva zahtevna meča u ABA 2 ligi. U utorak u Suboticu dolazi ekipa Helios iz Domžala, a dva dana nakon toga će plavo-beli odmeriti snage sa ekipom iz Nikšića.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *