Spartak u nedelju dočekuje Mladost

Košarkaši Spartak Office shoes-a u okviru meča 20. kola AdmiralBet KLS, u nedelju dočekuju ekipu Mladosti. Ova utakmica okarakterisana je kao jedna od zanimljivih, u kojoj će domaća ekipa pokušati da prekine fascinantan niz Zemunaca od pet uzastopnih pobeda na gostujućem terenu.

U odnosu na meč iz prvog dela prvenstva koji je pripao Spartaku, Mladost je sa novim igračima Radosavljevićem i Opokuom, a Spartak sa Bojićem i Milisavljevićem, a zanimljiva je i činjenica da su do sada čak četiri igrača Spartaka Prlja, Barna, Bojić i Sokolović nosila dres Mladosti.

Zahvalio bih se publici koja nas prati u poslednje vreme, zaista je prijatno igrati kod kuće. Mladost je nezgodna ekipa, u seriji su od osam pobeda u devet utakmica, pojačani su dolaskom Radosavljevića iz Dinamika, a imaju i tri Amerikanca. Igraju atipičnu košarku sa puno slobode i potrebno je da zaustavimo tu njihovu brzu igru, rekao je Aleksandar Sokolović.

Da će jaka i agresivna odbrana biti neophodna smatra i trener Lukajić i poziva publiku da dođe u što većem broju u Halu sportova u nedelju 29. januara. Početak utakmice je u 19 časova.